37383531_1405839286219791_1580519781352603648_o
Explorers

Ben jij!

De Explorers!

De Explorers is een enthousiaste groep met Jongens en Meiden in de leeftijd van 14 t/m 17 jaar, die elke vrijdagavond bij elkaar komen. Het leuke aan deze groep is dat je als Explorer zelf de invulling van de avonden mag bedenken. Zelf mogen bepalen wat je wil gaan doen en dit naar eigen idee voorbereiden.

Bij de Explorers staat er geen leiding meer voor de groep zoals je dat bij de jongere groepen wel hebt. Er zijn een aantal begeleiders die je kunnen helpen bij het maken van de programma’s, en zelf het liefst net zo hard en enthousiast meedoen met de activiteiten.

Zo hebben we in de afgelopen seizoenen vele bijzondere, hilarische en veelal erg leuke activiteiten gehad. Denk bijvoorbeeld aan een Boeren-Avond waarbij je met een kruiwagenrace over het veld rent verkleed als vogelverschrikker. Het spelen van een zelfbedacht bordspel met komische opdrachten, of de jaarlijkse Heel Holland Bakt wedstrijd.  Kortom , laat je creativiteit z’n gang maar gaan.

Naast de gewone draaiavonden op vrijdag houden we elk jaar een weekendje en gaan we met elkaar op kamp. Met het zomerkamp gaan we het liefst de grens over. Duitsland en België zijn de laatste jaren erg populair, maar ook Tsjechië is al eens bezocht. Ook tijdens kamp en weekendjes worden de dagen verdeeld, waarbij iedereen een eigen programma verzint. Een dagje de stad in, kanoën of klimmen tussen de rotsen.  Ook de begeleiders maken vaak een programma. Zo staan de eerste dagen van kamp de laatste jaren in het teken van ”Wie is de Mol”

Draaiavonden:  Vrijdag van 19:00 uur tot 21:30

Lijkt het je leuk om een keertje met ons mee te doen. Kom gerust een keertje langs op de vrijdagavond! of neem contact op met de begeleiding.
Groetjes, De Explorers

Contact:  explorers@welverro.nl / 06 303 91 824 (Roy)
of:

Met zijn allen kanoen in de Belgische Ardennen

Klimmen en abseilen op kamp

Boeren weekend en andere te gekke thema kampen en weekenden

De leukste spellen en opdrachten op de scouting manier