foto 1
De OLC

De OLC

Wij zijn de groep met de oudste leden van Scouting Welverro, de Oud Leden Club, hier is niet echt een leeftijd aan gebonden.
Deze groep is ontstaan nadat we het “Teunweekend” in 1986 hadden, dit was het weekend dat we gehouden hebben nadat Teun Hoogervorst na 25 jaar voorzitterschap afscheid nam van Welverro. Daar is het Scoutingbloed weer gaan stromen en kregen een aantal mensen zin om met elkaar iets op en voor de Scouting te doen. Het idee is daar ontstaan om maandelijks bij elkaar te komen.

De groep bestaat uit oud-leiding maar inmiddels zitten er ook leden op die Welverro een warm hart toedragen en lid wilden worden van deze gezellige club mensen.

Maandelijks komen we bij elkaar op de 1e maandagavond waar we verwelkomd worden door de organisatie van deze avond. De organisatie van de avond rouleert zodat iedereen eens in het jaar aan de beurt is.

De activiteiten die georganiseerd worden zijn heel divers, van spelletjes, een speurtocht, een rondleiding binnen een bedrijf, een optreden van de groepsleden menigmaal met verkleedpartij, een wandeling, iets creatiefs maken tot een fietstocht met excursie.

Iedere keer wordt er weer iets nieuws verzonnen en hierbij hebben we veel lol met elkaar, en seizoen sluiten we af met een spetterende OLC dag. Ook zorgen wij voor helpende handjes als er op Welverro iets georganiseerd wordt waarbij hulp is gewenst zoals pannenkoeken/oliebollen bakken, als “vos” verkleed lopen e.d.

Kortom, een groep die overal inzetbaar is en enthousiast aan de activiteiten deelneemt die op die avond georganiseerd wordt.

Is het iets voor jou? Kom gerust een keer kijken!

Neem contact op met de secretaris van de O.L.C.

Misschien tot ziens!
Met vriendelijke groet,

Irma Pieterse, penningmeester
Els v.d. Hoorn, secretaris, leoenels@hotmail.com
Michel Pieterse, voorzitter