78610587_1850749211728794_5189870165013037056_n
Pivo's

Ben jij:

Lijkt de Pivo’s jou ook wel wat? Kom gerust eens langs op een vrijdagavond! De eerste 3 kijkavonden is er gratis entree. De groep bestaat uit jongens en meiden boven de 17 jaar. Wij draaien op papier iedere vrijdagavond van 20:00 uur tot 2:00 uur. Echter is de aanvangstijd in de praktijk pas vanaf 21:00 uur.

Je kunt ons bereiken op onderstaand e-mailadres (wordt momenteel niet gebruikt, dus wij raden aan om langs te komen tijdens onze draaitijden):

pivos@welverro.nl

Pivo

De Pivo's

Welkom op de pagina van de Pivo’s. Wij zijn naar eigen zeggen de gezelligste groep binnen Welverro (volgens sommigen zijn wij zelfs de ruggengraat van de vereniging). Wekelijks komen wij op vrijdagavond in ons eigen hok bijeen om samen op een leuke manier het weekend te vieren onder het genot van een drankje. Uiteraard zijn wij ook niet vies van een activiteit. Zo doen wij iedere maand weer een poging om een leuke activiteit neer te zetten. Enkele voorbeelden hiervan zijn: een kaartavond, een pub quiz-avond en natuurlijk het jaarlijkse Welverro darttoernooi dat wij voor alle Pivo’s en stafleden organiseren. 

Een gemiddelde Pivo-avond ziet er ongeveer zo uit: veel geklets over de vereniging en daarbuiten, muziek beluisteren, slechte grappen, foute humor, mensen die spontaan het hok willen verbouwen, het gooien van pijltjes en creativiteit met flesjes.

Activiteiten zoals een gezellige nieuwjaarsborrel!

In de zomer (of winter) het maken van je eigen Jacuzzi

Weekendjes weg met ze allen

Cultuur opsnuiven met bijvoorbeeld een bezoek aan een brouwerij