foto 1
Meisjes
Welpen

Ben jij!

En ga jij met ons?

De Meisjes Welpen!

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen en grappige dingen te leren, samen met andere meiden van jouw leeftijd? Kom dan bij de Welpen en speel mee in de jungle! 

Dat is het bos waar de Meisjes Welpen elke donderdagavond spelen en avonturen beleven..

Bij de Meisjes Welpen doen we van alles… We maken vuur, knutselen en doen allerlei andere echte scouting dingen. Maar dat is niet alles, zo houden we elk jaar ook een weekendje, gaan we op pad of naar het zwembad. Ook gaan we elk jaar op zomerkamp! 

Hartstikke gezellig met z’n allen in een slaapzak op je matje of luchtbed, lekker keten en kletsen. Misschien ‘s avonds zelfs een kampvuurtje met de leiding. De eerste week van de zomervakantie van de basisschool gaan we op zomerkamp. We logeren dan een week in een clubgebouw van een andere scoutinggroep in Nederland. Het zomerkamp is de afsluiter van het jaar en volgens iedereen het hoogtepunt!

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom dan bij de Meisjes Welpen en speel mee in de jungle! Je mag drie keer vrijblijvend een kijkje komen nemen.

Ons leidingteam bestaat uit een groepje enthousiaste vrijwilligers:
Senior Meisjes Welpen:
  • Hathi (teamleider)
  • Chanti
  • Baloe
  • Bagheera
Junior Meisjes Welpen:
  • Marala (teamleider)
  • Jacala
  • Phaona

Wij draaien elke donderdagavond van 18.30u tot 20.00u voor de junior groep (7-9 jaar) en van 18.30u tot 20.30u voor de senior groep (9-11 jaar). 

U kunt ons bereiken op het onderstaande emailadres:

meisjeswelpen@welverro.nl

of:

Leuke uitjes en weekendjes weg

Gave activiteiten buiten het hele jaar door

Toffe knutsels en experimenten

Lekker smullen van je eigen gemaakte eten